Het spel Monopoly Arnhem

Monopoly Arnhem is een exclusieve editie van het wereldberoemde gezelschapsspel Monopoly. Sinds 1935 is Monopoly het meest bekende bordspel en zijn er meer dan 200 miljoen exemplaren verkocht. De Arnhem editie van Monopoly zal bestaan uit straten en bezienswaardigheden van Arnhem! Speel het spel en word niet alleen eigenaar van de Korenmarkt of Burgers’ Zoo, maar wat denk je van je eigen straat?


Inwoners van Arnhem kunnen via de Facebookpagina kenbaar maken welke straten en bezienswaardigheden er niet op het bord mogen ontbreken. Het is exclusieve oplage van het originele spel.

Loop deze speciale editie daarom niet mis!
Om verzekerd te zijn van een Monopoly Arnhem editie kun je nu al een reservering plaatsen.

Bedrijven in Arnhem hebben de mogelijkheid om een straat te ‘adopteren’ of een kans- of algemeen fondskaart te sponsoren. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden.

Ben je op zoek naar een origineel en onderscheidend cadeau?

Stop met zoeken! Met Monopoly Arnhem heb je een geschenk voor de toekomst. In februari zal de Arnhem editie van Monopoly geleverd kunnen worden. Hierdoor heeft elk deelnemend bedrijf de spellen ruimschoots op tijd in huis om bijvoorbeeld in te zetten als kerstgeschenk voor personeel en relaties!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Monopoly Arnhem? Like dan onze Facebookpagina.

Bekijk de sponsormogelijkheden ›